Vier de lente met mijn vijf sieradentips

Vier de lente met mijn vijf sieradentips

Lentegeluk: 5 Tips om het nieuwe fashion seizoen te omarmen

O wat verlangen we naar de lente, na al die regen en grijze dagen. Maar wat doe jij om het blije lentegevoel te ervaren? Voor velen onder ons is het een gevoel van vernieuwing en een frisse start. De gedachten aan warmere temperaturen, kleurrijke bloemen, vrolijke sieraden en langere dagen brengen bij mij een glimlach op m'n gezicht. 

Hier zijn mijn 5 lente sieraden-tips voor jou, om het nieuwe seizoen goed te beginnen.

Lilac Smile, oorbellen met oranje carneool en lila jade

1. Kies voor Kleur

Na maanden van donkere kleuren is het tijd om je outfit te laten bruisen met levendige kleuren. Als je denkt aan sieraden, dan zullen sprankelende edelstenen zoals oranje carneool, groene aventurijn, blauwe lapis lazuli, en rozerode robijn je fashion-style opfleuren. Kleurrijke sieraden voegen niet alleen een vleugje vrolijkheid toe aan je look, maar ze geven je ook een goed humeur!

De lente betekent ook zachte tinten, zoals pasteltinten roze rozekwarts, hemelsblauw en muntgroen voor een subtiele en elegante uitstraling. 

Ontdek hier de Lentecollectie 2024 voor de nieuwste items van Kip Design.

2. Laagjes, Laagjes, Laagjes

Net zoals de bloemen zich ontvouwen in de lente, kun je ook je sieraden in lagen dragen voor een moeiteloos chique uitstraling. Stapel armbanden en kettingen in verschillende lengtes en materialen voor een speelse en dynamische look. Mix en match verschillende stijlen, zoals een delicate zilveren of gouden ketting met 1 of meer edelstenen kettinkjes, voor een unieke en persoonlijke stijl.

Instant happiness met een lief gebaar, deel je geluk met een mooie boodschap

3. Deel je geluk

Je kunt liefde eenvoudig uitdelen door briefkaartjes of whatsappjes of met opbeurende boodschappen. Wanneer iemand een bericht krijgt met 'fijn dat je mijn vriend(in) bent', 'je inspireert mij' of een andere mooie spreuk, dan voelt zo'n persoon zich instant happy! En is de kans groot dat ze hun geluk ook weer delen met anderen! Zo ontstaat een kettingreactie van positieve energie die de komst van de lente nog stralender maakt.

Ook kun je iemand blij maken met een sieraad met een bijzondere betekenis. Elke edelsteen heeft z'n eigen boodschap, die ik op het certificaat schrijf. Bovendien is het cadeau heel persoonlijk, want ik kan ook haar/zijn naam op het certificaat schrijven (graag vermelden bij de Notities 😉). Als hij /zij zo'n cadeau thuis ontvangt, is het echt een liefdevol geschenk van jou! 

4. Lichtgewicht en Luchtig

Terwijl de temperaturen stijgen, is het belangrijk om te kiezen voor lichte en luchtige kleding en sieraden die comfortabel zijn om te dragen. Kies voor sieraden gemaakt van materialen zoals sterling zilver, verguld goud of kleine kristallen die je look verfijnen zonder te verzwaren. Minimalistische ontwerpen met een subtiele glans zijn perfect voor dagelijks gebruik en laten je stralen in de lentezon.

Kies je eigen stijl sieraden, met kleuren die bij jou passen

5. Personaliseer je Stijl

Laat je persoonlijkheid schijnen door je sieradenstijl te personaliseren. Kies voor betekenisvolle edelstenen die een speciale boodschap voor je hebben. En die je verbinden met de energie van de lente. Of het nu gaat om een geboortesteen hanger, oorbellen in je favoriete kleur, of een op maat gemaakt armbandje, het toevoegen van een persoonlijk tintje aan je sieradencollectie maakt elke outfit uniek en betekenisvol.

Ben je geïnspireerd? Bekijk dan hier de nieuwe lentecollectie 2024🌼

Groetjes, Jacqueline Kip, ontwerper van Kip Design

inspiratie

Ontdek hieronder de allernieuwste designs voor elk seizoen, de meest favoriete kristallen, en de nieuwste kleuren. Abonneer je hier op instagram voor jouw dagelijkse inspiratie.

naar instagram