Jacqueline

Maak kennis met Jacqueline Sandig-Kip, de ontwerper en eigenaar van Kip Design sinds de oprichting in eind 2018. Hier links zie je haar met haar jonge Spaanse waterhond Guusje, op vakantie in Avallon.

Jacqueline is werkzaam in de marketing, en heeft sinds kort haar droom nagejaagd: een eigen merk voor haar eigen sieradenlijn. Ze ontwerpt en maakt al haar sieraden zelf, en gebruikt hiervoor edelstenen in alle soorten, maten en kleuren. Altijd gecombineerd met sterling zilver.

In de sieraden is Jacqueline's liefde voor de edelstenen goed terug te zien, graag combineert ze verschillende formaten en brengt ze verrassende kleuren bij elkaar. Ze haalt haar inspiratie overal vandaan, de natuur, nieuwe modetrends, reizen naar het buitenland, kunst, alles kan haar triggeren tot nieuwe ideeën en ontwerpen. 

  • Persoonlijk, en gelimiteerde sieraden

    Elk item is handgemaakt. En elk sieraad is weer net anders, want geen enkele edelsteen is gelijk. "Zo'n sieraad is een verrijking van je persoonlijkheid. Het is altijd leuk om te zien welke steen door iemand wordt gekozen. Vaak passen de toegewezen kenmerken van de edelsteen heel goed bij die persoon, op dat moment in haar of zijn leven.", aldus Jacqueline.

  • Happy !

    Het belangrijkste bij elk nieuw ontwerp is, dat de ontwerpster ze zelf graag zou dragen, dat ze er happy van wordt. Natuurlijk hoopt ze dat het jou ook heel blij maakt! De symboliek van elke edelsteen, het blije gevoel, elke keer als je je ketting, armband of oorbellen draagt, ontdek wat er bij jou past. En het is zo fijn, dat je je eigen maat kunt kiezen, zodat het altijd goed zit! Dus kies voor een choker of voor een wat langere ketting, en kijk of je wel of geen edelsteen bedeltje wilt. Zo is het echt jouw sieraad.

    Elk sieraad draagt het unieke Kip Design labeltje, van sterling zilver. Dit is het logo van Kip Design, een kippetje, net als de achternaam van de ontwerpster Jacqueline Kip.

Kip Design Certificaat

Bij elk sieraad ontvang je altijd een certificaat, waarop jouw naam staat of de naam van iemand anders die de armband, ketting of oorbellen als cadeau krijgt. Met een datum naar keuze. Ook vindt je er de 2 belangrijkste edelstenen vermeld met hun emotionele kenmerken. Als je wilt schrijf ik er ook een persoonlijke boodschap van jou bij. En elk sieraad wordt verpakt als een cadeautje, dus het is altijd een feestje om een sieraad te bestellen! 

Handgemaakt in Amersfoort

Jacqueline woont in Amersfoort, en maakt daar al haar sieraden. Je zult zien dat ze vaak nieuwe items heeft. Elk sieraad wordt op maat gemaakt voor elke klant. En kom je er niet uit, stuur haar dan een berichtje ze helpt je graag. Ook als je een setje zoekt, of bijpassende oorbellen. Vraag het haar gerust

Bestsellers