Reviews

Met een mooie review doe je mij uiteraard een groot plezier. Deze klanten gingen je voor.

7-2-21 Mariëlle Zóveel mooie kleurtjes, ik kan niet kiezen!

9-12-21 Thea Cox Vandaag mijn bestelde oorknopjes Insight ontvangen. Wat zijn ze prachtig, ben meteen verliefd. Net als op alle andere, eerder, bestelde producten. Altijd mooi verpakt in een bewaar etui met certificaat. Een super webwinkel met bijzondere sieraden met geweldige service. Echte aanrader! Jacqueline dank je wel!

29-10-20 Mik "Een tijdje geleden voor mijn moeder een armband met ammoniet op maat laten maken door Jaqueline. Het resultaat was prachtig.

Dus met hoge verwachting voor mijzelf een ammonieten armband en bijpassende oorbellen besteld.. en en passant ook gevallen voor de armband met kiwi-jaspis en ruwe aquamarijn.. en maar meteen mee besteld. Dezelfde avond foto’s ontvangen.. Supermooi op kleur en grootte...

En dan komt het pakketje.. prachtig met zorg ingepakte pakjes die na openen hun supermooie inhoud nog nét niet prijsgeven.. de sieraden zitten ook nog per stuk in handige etuis verpakt..

En dan eindelijk.. in werkelijkheid nóg mooier dan verwacht.. twee fantastische armbanden op maat en drie geweldig mooie oorbellen...

Jacqueline heel erg bedankt voor je prachtige creaties.. tot gauw, want het smaakt naar meer.. : :+ :+"

13-5-20 Marjan Wide awake met een persoonlijk tintje: geweldig! Ontzettend blij mee! Dank je Jacqueline voor je creativiteit!

29-4-20 Marjan Heel blij met mijn labradoriet en amazoniet ketting! Dank je wel Jacqueline!

20-02-20 Roelfiena "Wat een lieve oorbelletjes, zo mooi gemaakt. Ik ben er heel blij mee.

Omdat ik op de website bijna niet kon kiezen kom ik zeker terug. :) :)"

10-12-19 Steven Raad iedereen aan om je eigen sieraad te laten samenstellen door je eigen wensen en stijl in samenwerking met Jacque van KIP Design in je sieraad tot Leven te laten komen......Personal Touch! ????

9-12-19 Marijke Jacqueline heeft prachtige oorhangers voor mij passend gemaakt, ze zijn met liefde gemaakt en ik draag ze graag :) Een aanrader voor jezelf of om kado te geven.

21-9-19 Monique Steunebrink Prachtige sieraden, met veel liefde en visie gemaakt. Ben erg blij met mijn duurzame aankoop. :)

5-7-19 Julie Ik ben superblij met mijn ketting, perfecte kleur en maat! En wat een cadeautje om uit te pakken. Aanrader deze webshop, zal er zeker nog eens bestellen!

17-3-19 Merel Geweldig!! Ik draag mijn armband elke dag met genot. Ik ga zeker meer kopen. Prachtig!

20-1-19 Marjan Wat een prachtige kunstwerkjes, wat een mooie stenen! Online is zo al een hele goede indruk te krijgen. Mooie site hoor. Ik weet wel een paar mensen die dit ook gauw willen gaan bekijken... Succes Jack!!

11-12-18 Ivonne Wat een leuke webshop en super mooie sieraden. Veel succes met het ontwerpen. We houden je collectie scherp in de gaten. :)

16-11-18 annette piket Wat een mooie site. Kan niet wachten om de sieraden te bewonderen! :)

bestsellers