20 Moederdag tips

20 Moederdag tips

20 Moederdagtips, om alle moeders in het zonnetje te zetten

12 Mei 2024 is het Moederdag, dan is het wel leuk als je je (schoon/ stief/ net-zo-lief-als/ bijna/ wens) moeder blij maakt met ..… Aah, wat is dat moeilijk! Want ze heeft alles al. Of je kunt het niet vragen, want je wilt dat het echt een verrassing is, maar je hebt geen idee. Iets unieks, vooral persoonlijk van jou voor haar, iets wat ze niet had verwacht, iets wat ze zich zal herinneren, we leggen de lat hoog! 

Ze zegt dat ze niets verwacht, dat je geen moeite hoeft te doen, maar ondertussen zal ze o zo blij zijn als je haar wel een mooi cadeau geeft. Ik ga je redden met wat mooie Moederdag ideëen, die je op tijd kunt plannen, of last minute kan fixen. 

20 Moederdagtips, en ik zeg: alle 20 goed! Dit is misschien wel een hele persoonlijke lijst, en toch denk ik dat je er de meeste vrouwen héél blij mee kunt maken. Gelukkig zijn niet alle moeders hetzelfde, dus heb ik hier 20 tips van Kip Design voor heel verschillende type vrouwen, om onze moeders op Moederdag te verrassen. Ik denk dat er wel wat voor je bij zit. Misschien niet allemaal heel vernieuwend, maar het gaat er vooral om dat je háár blij maakt.

20 Moederdag tips van Kip Design


 1. Ontbijt op bed
  Begin de dag met een zelfgemaakt ontbijtje op bed, compleet met verse croissants, vers fruit, écht lekkere jam, kaas van de kaasboer en een mooie verse bloem.

 


2.  Een gepersonaliseerd cadeau
Dat kan een fotoboek met mooie herinneringen, of een gepersonaliseerde mok zijn.

Het kan ook een mooi sieraad van Kip Design zijn, met haar naam persoonlijk op het certificaat, en misschien zelfs in haar favoriete kleur, of met haar lievelings edelsteen.

Denk bijvoorbeeld aan rozekwarts, met de betekenis van liefde en vriendschap, alle sieraden met rozekwarts vind je hier

 1. Een dagje samen op pad
  Neem je moeder mee voor een dagje uit naar een stad, het strand of een historische plek die ze altijd al heeft willen bezoeken. Reserveer tevoren een fijne lunch, en de dag wordt er een om nooit te vergeten! 
 1. Wellnessdag
  Verwen je moeder met een ontspannende dag in de spa, inclusief massage, sauna en gezichtsbehandeling. 
 1. High tea
  Trakteer je moeder op een luxe high tea in een sfeervol restaurant of thuis met zelfgemaakte lekkernijen. Zo mooi gepresenteerd, zo lekker, daar houdt ze een heel warm gevoel aan over. In Amersfoort heb je Theefeestje, een droomrestaurantje, die ook bezorgen.
 1. Een bloemenabonnement
  Een cadeau dat niet eenmalig is… Zoals elke vrouw, houdt ook jouw moeder van bloemen. Hoe lief is het als je je moeder een bloemenabonnement cadeau geeft, zodat ze regelmatig verse bloemen ontvangt om haar huis op te fleuren. Zo kan ze nog heel vaak aan jou denken. Denk bijvoorbeeld aan Bloomon, ze hebben altijd heel gevarieerde en leuke boeketten! 


 1. Een Cadeaubon van Kip Design
  Ben je aan de late kant met het bestellen of regelen van een cadeau of zelfs helemaal te laat? Deze digitale cadeaubon kun je bestellen en ontvang je in de mailbox of via whatsapp, en je bent gered! Ook zal ik hem fysiek naar je toesturen, zodat je de bon aan haar kan geven. 
Met de cadeaubon kan ze zelf een mooi sieraad in haar favoriete kleur, steen of lengte uitkiezen. Komt ze er niet uit? Overleg met mij kan altijd, app me eenvoudig, tel 0654951424.
 1. Een dagje tuinieren
  Help je moeder met tuinieren en creëer samen een prachtige buitenruimte waar ze van kan genieten. Een tuin is nooit af, er valt altijd veel te snoeien en schoon te maken, je zult haar heel blij maken met een fijne tuinplek om buiten wat te drinken, te lezen of te luieren.
 1. Een boekenbon
  Als je moeder van lezen houdt, geef haar dan een boekenbon zodat ze zelf haar favoriete boeken kan kiezen. Liever een echt boek geven? Kies er dan eentje uit de Shortlist Libris Literatuur Prijs 2024, dan zit je altijd goed!
 1. Een abonnement op een tijdschrift
  Geef je moeder een abonnement op haar favoriete tijdschrift, zodat ze elke week of maand iets heeft om naar uit te kijken. 
 1. Een schilderworkshop
  Volg samen een schilderworkshop en maak samen mooie kunstwerken die ze thuis kan ophangen, een mooie herinnering aan een fijne dag van jullie samen. 
 1. Een concert of theatervoorstelling
  Koop kaartjes voor een concert of theatervoorstelling waar je moeder van houdt, zodat jullie samen een leuk avondje uit hebben. 
 1. Een dagje fietsen
  Plan een mooie fietstocht door de natuur of langs historische bezienswaardigheden waar jullie samen van kunnen genieten.
 1. Een zelfgemaakte maaltijd of kookworkshop
  Kook een heerlijke maaltijd voor je moeder en de rest van de familie, compleet met haar favoriete gerechten. 
 1. Een fotoshoot
  Laat samen met je moeder een fotoshoot maken, zodat jullie mooie herinneringen kunnen vastleggen. 
 1. Een Doe-het-zelf project
  Doe samen met je moeder een DIY/Doe-het-zelf project, zoals het maken van een sieradenrekje, een vogelhuisje of een mozaïek.
 1. Een dagje naar de (rommel)markt
  Breng een bezoek aan een lokale markt en koop samen verse producten, bloemen en lekkernijen. Of neem haar mee naar een rommelmarkt bij haar in de buurt, fijn struinen langs kraampjes. Oude spullen doen herinneringen herleven van vroeger!
 1. Een middagje winkelen
  Ga samen met je moeder winkelen en help haar bij het vinden van nieuwe kleding, accessoires of decoratie voor in huis.
 1. Een wellnesspakket
  Stel een wellnesspakket samen met badolie, geurkaarsen, een zachte badjas en andere verwennende producten. 
 1. Een dagje quality time
  Het belangrijkste is om gewoon tijd door te brengen met je moeder. Of het nu gaat om een wandeling, een goed gesprek of gewoon samen op de bank zitten, het gaat erom dat jullie samen genieten van elkaars gezelschap.

inspiratie

Ontdek hieronder de allernieuwste designs voor elk seizoen, de meest favoriete kristallen, en de nieuwste kleuren. Abonneer je hier op instagram voor jouw dagelijkse inspiratie.

naar instagram